AvèneCouvrance szempillaspirál érzékeny szemre

3×
Avène Couvrance szempillaspirál érzékeny szemre
Avène Couvrance szempillaspirál érzékeny szemre
Spóroljon
8 870Ft

Spóroljon 27%
árnyalat Brown 7 ml
6 440Ft

Raktáron | 92 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVE0892
1
Express One Hungary
csütörtök 2022. 01. 27.
Személyes átvétel
csütörtök 2022. 01. 27.

Hosszú és sűrű szempillákra vágyik, de szemei irritáltak és kipirosodnak a szempillaspirál felvitele után? Az Avène Couvrance érzékeny szemre készült szempillaspirált akkor is használhatja, ha kontaktlencséket visel. Most már bármikor megvalósíthatja a magazinokban látott divatos szempillákat. Ráadásul nem kell attól tartani, hogy a szempillák összetapadnak, éppen ellenkezőleg, a spirál szépen szétválasztja őket, és dús hatást biztosít.

Tulajdonságai:

  • erős fekete színnel fedi be a szempillákat a tövektől a végekig
  • szétválasztott szempillákat eredményez és nem tapasztja egymáshoz őket
  • biztosítja a kívánt dús hatást
  • hosszabbítja és erősíti a szempillákat
  • mérsékli a szempillák kihullását
  • kiemeli a szemek formáját

Összetétele:

  • parfümmentes
  • parabénmentes

Alkalmazása
Két lépés is elég a dús és hosszú szempillákért. Kezdje a spirál egyenes oldalával, amely dús hatást ad a pilláknak és kifésüli őket. Majd az íves oldala jön, amelynek köszönhetően szempillái ellenállhatatlanul hosszúak lesznek.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, érzékeny szemre, dús hatásért

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.