Avène Cleanance helyreállító szérum a bőr tökéletlenségei ellen

Avène Cleanance helyreállító szérum a bőr tökéletlenségei ellen
Avène Cleanance helyreállító szérum a bőr tökéletlenségei ellen
30 ml
7 330Ft

24 433,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVE02368 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Avène Cleanance
Tulajdonságok

Számoljon le a problémás mitesszerekkel és tág pórusokkal! Az Avène Cleanance bőrhibák elleni helyreállító szérum magas koncentrációban tartalmaz aktív hatóanyagokat, például r-Refinylt és glikolsavat. Hatékonyan csökkenti a faggyú oxidálódását, mitesszerek és más bőrhibák kialakulását. Gondoskodik a kitágult pórusok összehúzódásáról, láthatóan javítja az arcbőr textúráját, hogy ne maradjon más, csak a gyönyörű, ragyogó arc.

Tulajdonságai:

 • csökkenti a bőrhibákat
 • segít összehúzni a tág pórusokat
 • javítja a bőr struktúráját
 • látványosan élénkíti az arcbőrt

A tesztelések eredménye:
→ klinikai hatékonysága napi 2 használattal 31 nő esetében

 • 32,9%-kal csökkentek a bőrhibák
 • a pórusok 20,9%-a összehúzódott

→ 77 nő értékelte 28 napos, napi 1-2 használat alapján

 • 88%-uk a bőrhibák előfordulásának csökkenését tapasztalta
 • 88%-uk szerint javult az arcbőr teljes struktúrája

Összetétele:

 • Synovea HR – mérsékli a faggyú oxidálódását, ezzel hozzájárul a bőrhibák és mitesszerek csökkenéséhez
 • r-Refinyl – összehúzza a kitágult pórusokat
 • glikolsav és tejsav – javítják az arcbőr teljes struktúráját

Alkalmazása:
Vigye fel naponta 1-2 alkalommal a száraz, megtisztított arcbőrre, majd gyengéden oszlassa el rajta.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus
Hatás
highlighter, akné ellen, mitesszerek ellen, egységesítés
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás
Hatóanyag
glikolsav

Avène a márkáról

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Cleanance