Avène Cleananceéjszakai ápolás a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért

Avène Cleanance éjszakai ápolás a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért
Avène Cleanance éjszakai ápolás a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért
30 ml

Kód: AVE02369 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Avène Cleanance termékleírás
Tulajdonságok

Ne hagyja, hogy az apró hegek és más bőrhibák beárnyékolják a szépségét! Az Avène Cleanance éjszakai arcápoló a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizálásáért felel. Mérsékli a faggyú oxidálódását, ami a mitesszerek kialakulásának fő oka, egyúttal elhalványítja az aknék nyomait. A termálvízen kívül keratoszabályzó hatású, aktív anyagokat is tartalmaz, így az arcbőr nemcsak hidratált lesz, de gyönyörű sima is.

Tulajdonságai:

 • csökkenti a bőrhibák előfordulását
 • segít mérsékelni a mitesszerek kialakulását
 • eltünteti a pattanások okozta hegeket
 • kisimítja a bőr szerkezetét
 • biztosítja az arcbőr szükséges hidratálását
 • védi a bőrt az idő előtti öregedéstől

Klinikailag vizsgált hatékonysága:
→ 41 nő használta naponta 1-szer

 • 43,6%-kal csökkentette a bőrhibák megjelenését
 • 95,1%-uk arcbőre összességében kisimult
 • láthatóan csökkent az arcbőr hiperpigmentációja

Összetétele:

 • Synovea HR – a faggyúoxidálódás mérséklésével segít csökkenteni a bőrhibákat és megszüntetni a mitesszereket
 • X-pressin – elősegíti az arcbőr struktúrájának kisimulását
 • retinaldehid – szerepet játszik az akné okozta hegek csökkentésében
  véd az idő előtti bőröregedéstől

Alkalmazása:
Vigye fel minden este a tiszta és nyugodt arcbőrre és finoman oszlassa el.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
problematikus
Hatás
Hidratálás, akné ellen, mitesszerek ellen, pórusok minimalizálása
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
éjjel

Avène a márkáról

p>Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Cleanance