Avène Cicalfate + megújító krém arcra és testre

Avène Cicalfate + megújító krém arcra és testre
Avène Cicalfate + megújító krém arcra és testre
100 ml
4 950Ft

4 950,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVE0147 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Avène Cicalfate +
Tulajdonságok

Parancsoljon megálljt bőrirritációnak! Az Avène Cicalfate regeneráló krém tisztítja és megújítja a felnőttek, gyermekek és csecsemők sérült bőrét.

Az Avène bőrirritáció elleni krém olyan, aktív anyagokat tartalmaz, amelyek regenerálják a bőrt, és a baktériumok szaporodása, valamint a bőrirritáció keletkezése ellen hatnak.

Tulajdonságai:

 • megnyugtatja az irritált bőrt
 • megújítja a bőrt, és gyorsan enyhíti annak irritációját
 • tisztítja a bőrt, és csökkenti a baktériumszaporodás kockázatát

14 napos tesztelési eredmények:

 • az esetek 97%-ában igazolták a dermatológusok a készítmény jó, sőt nagyon jó összeférhetőségét
 • az esetek 85%-ában igazolódott be, hogy a készítmény hatásos
 • az esetek 89%-ában igazolódott be az irritációban jelentős vagy nagyon megnyugtató javulás
  → 401 gyermeken megállapított gyermek dermatózis esetén végrehajtott tesztelés klinikai eredményei – naponta 2×-i alkalmazás esetén

Összetétele:

 • szukralfát – egyedülálló összetevő, amely gyors enyhülést ad a bőrnek
 • réz- és cink-szulfát – csökkenti a baktériumszaporodás kockázatát
 • Avène termálvíz – megnyugtatja az irritált bőrt

Alkalmazása:
Az Avène Cicafate érzékeny arcbőrre való krémet naponta 1× vagy 2× alkalmazza az irritált helyeken. Körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrbe.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny, ekcéma és atópiás bőr
Hatás
Nyugtatás, regenerálás

Avène a márkáról

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Cicalfate +