Avène Skin Caretápláló revitalizáló krém az érzékeny száraz bőrre

Avène Skin Care tápláló revitalizáló krém az érzékeny száraz bőrre
Avène Skin Care tápláló revitalizáló krém az érzékeny száraz bőrre
Ingyenes kiszállítás
50 ml
9 290Ft

Kód: AVE0933 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Avène Skin Care termékleírás
Tulajdonságok

Folyamatosan fáradt, nagyon száraz és ugyanakkor érzékeny arcbőrrel küszködik? Az Avène tápláló revitalizáló krém pontosan azt a gondoskodást biztosítja, amire szüksége van. Természetes olajokban, ill. shea vajban gazdag, és rövid időn belül enyhíti a bőr fáradtságát.

A krém egyben segít lezárni az arcbőrben az annyira szükséges hidratációt, táplálja és védi azt a túlzott öregedést okozó szabadgyökökkel szemben. Így arcbőre kellemesen pihent, észrevehetően puhább és ragyogó lesz.

Tulajdonságai:

 • láthatóan eltávolítja az arcbőr fáradtságjegyeit és puhítja azt
 • nyugtatja az arcbőrt, és azonnali kényelmet ad neki
 • megvédi az arcbőrt a túlzott öregedési jegyektől
 • táplálja, hidratálja és rugalmassá teszi az arcbőrt

Tesztelési eredmények:

 • 21 napon át 83 személy tesztelte, napi egy-kétszeri alkalmazással
 • 99%-uk érezte úgy, hogy arcbőre valóban táplált
 • 95%-uk mondta, hogy arcbőre hidratált
 • 94%-uk észlelt jobb védelmet
 • 96%-uk észlelte, hogy arcbőre puha és megnyugtatott
 • 98%-uk igazolta, hogy arcbőre pihentnek látszik

Összetétele:

 • piros gyümölcs-kivonatok – serkentik a bőrsejteket
 • E-vitamin – védi az arcbőrt a túlzott öregedéstől
 • Shea vaj – táplálja az arcbőrt és kényelemérzetet kölcsönöz neki
 • Avène termálvíz – megnyugtatja és puhítja az irritált arcbőrt

Hogyan használjuk:
Hordja fel reggel és este megtisztított arcára és nyakára.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
érzékeny, száraz
Hatás
revitalizáció, Táplálás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal

Avène a márkáról

p>Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Skin Care