AvèneHydrance gyengéd hidratáló emulzió

2×
Avène Hydrance gyengéd hidratáló emulzió
Avène Hydrance gyengéd hidratáló emulzió
Spóroljon
7 920Ft

Spóroljon 17%
40 ml
6 520Ft

Raktáron | 16 300,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVE02274
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 20brands kódot a kosarában, és 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Ahogyan Önnek is szüksége van a rendszeres folyadékbevitelre, úgy arcbőre is megérdemli a rendszeres hidratálást. A bőrápolás már gyerekjáték, hiszen az Avène Hydrance könnyed hidratáló emulzió mindenről gondoskodik: táplálja, élénkíti és intenzíven hidratálja az arcbőrt. Ráadásul kellemes, nem zsíros textúrájú, és a benne található Avène termálvíznek köszönhetően szépen megnyugtatja a bőrt.

Tulajdonságai:

 • intenzíven és tartósan hidratálja az arcbőrt
 • kisimítja a dehidratáció okozta finom ráncokat
 • az arcbőrt üdévé és ragyogóvá teszi
 • rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz az arcbőrnek
 • azonnali komfortérzetet nyújt az arcbőrnek
 • nem hagy maga után zsíros filmréteget

Összetétele:

 • Avène termálvíz – megnyugtatja és puhítja az irritált arcbőrt
 • Cohederm aktív hatóanyag-komplexum – biztosítja az arcbőr hidratálását

A tesztelések eredménye:
→ 21 napon át 91 önkéntes tesztelte, napi egy-kétszeri alkalmazással

 • 93% egyetértett azzal, hogy az arcbőr láthatóan puha
 • 96% állította, hogy az arcbőre ragyogóbb
 • 99% tüntette fel, hogy az arcbőr rugalmas

Alkalmazása:
Vigye fel a megtisztított arcbőrre, és masszírozza be körkörös mozdulatokkal. Vigye fel az arcra, nyakra és a dekoltázsra is.

Tulajdonságok

Konzisztencia
emulzió
Arcbőrtípus
érzékeny, normál, kevert
Hatás
Hidratálás, highlighter
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.