AvèneCouvrance szépítő ajakbalzsam

Avène Couvrance szépítő ajakbalzsam
Avène Couvrance szépítő ajakbalzsam
Spóroljon
9 990Ft

Spóroljon 10%
árnyalat Nude 3 g
8 960Ft

Raktáron | 298 666,67Ft / 100 g, áfával | Kód: AVE01817
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Ha az Avène Couvrance szépítő ajakbalzsamot használja, biztos lehet benne, hogy mindig büszkén fogja megmutatni tökéletes ajkait. Legyen még bátrabb és használja bármelyik intenzív árnyalatot, amelyikhez csak kedve támad!

Tulajdonságai:

  • gyengéden elfedi az ajkak tökéletlenségeit
  • számos árnyalatban az elegánstól a merészebbig
  • kellemesen könnyű állagú
  • természetes hatást biztosít

Alkalmazása:
Vigye fel az ajkakra – ha élénkebb színre vagy fokozottabb ápolásra vágyik, akár többször is.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Konzisztencia
balzsam
Nap elleni védelem
SPF nélkül

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.