Aussie Hair Insurance

öblítést nem igénylő spray kondicionáló

Aussie Hair Insurance öblítést nem igénylő spray kondicionáló
Aussie Hair Insurance öblítést nem igénylő spray kondicionáló
Aussie Hair Insurance öblítést nem igénylő spray kondicionáló
236 ml

Kód: AUS1408 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Aussie Hair Insurance
236 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Aussie Hair Insurance kozmetika leírása

Az öblítésmentes Aussie Hair Insurance hajkondicionáló a haj regenerálásának sok más előnnyel is járó egyszerű és gyors módját jelenti.

Tulajdonságok:

  • helyreállítja a haj szerkezetét
  • a haj fényes és selymes tapintású
  • megkönnyíti a kifésülést és a haj formázását

Használata:
Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza.

Tulajdonságok

Hajtípus
károsult haj, minden hajtípus
Konzisztencia
spray

Aussie a márkáról

Az 1979-ben Tom Redmond amerikai vállalkozó által alapított Aussie márka a világhírű Procter & Gamble társaság portfóliójába tartozik. Csúcsminőségű hajkozmetikai termékek gyártására és értékesítésére specializálódott, minden korosztályt kiszolgálva. Az Aussie meggyőződése, hogy a szép frizura miatt nem kell feltétlenül fodrászhoz menni, vagy órákat tölteni a fürdőszobában. Teljesen elég, ha rendelkezésére állnak a megfelelő készítmények.
Külön említést érdemelnek a hajformázó spray-k és gélek is, amelyek segítségével pillanatok alatt elkészíthető a kívánt frizura. Vagy a hajának inkább hidratálásra, erősítésre, helyreállításra lenne szüksége? Nem gond, az Aussie biztosítja a megoldást! Az Aussie a zabolátlan ausztrál természetből merít inspirációt. Termékei ezért olyan összetevőket tartalmaznak, mint például a kengurumancs növény, vagy az aloe vera. Alkalmazása rendkívül egyszerű, és finom illata van.
Az Aussie kozmetikum rendkívül hatékony és biztonságos. A vállalat fennállása óta számos rangos elismerést kapott, és több híresség is használja termékeit. Aussie márkájú termékek olyan felhasználók számára készülnek, akiknek soha nincs elég idejük, minden nap jól akarnak kinézni és a lehető legjobban szeretnék érezni magukat, valamint elfogadható árú minőséget keresnek.