Skip to main content

AurigaFlavo-C ránctalanító szérum

1×
Auriga Flavo-C ránctalanító szérum
Auriga Flavo-C ránctalanító szérum
Serum Anti-Age 30 ml
15 490Ft

Raktáron | 51 633,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: AUR0216
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Nem kell többé aggódnia a ráncok, a szarkalábak vagy az öregedés más jelei miatt! Az Auriga Flavo-C ránctalanítószérum aszkorbinsavat tartalmaz, amelyről ma már tudjuk, hogy az egyetlen olyan C-vitamin, amely képes mélyre hatolni a bőrbe, és itt akár 10 órán át aktívan hatni. Az összetevők között emellett megtalálható a ginkgo biloba is – egy hatékony antioxidáns, amely bizonyíthatóan lassítja az öregedés folyamatát.

Az Ön arcbőre is megérdemli a professzionális regenerálást és a gyors eredményeket.

Tulajdonságai:

  • láthatóan csökkenti a ráncokat és a finom barázdákat
  • megelőzi a napsugárzás hatására megjelenő sötét foltokat
  • bőröregedés elleni, megelőző védelmet nyújt a bőrnek
  • támogatja a kollagén és az elasztin szintézisét
  • regenerálja, tonizálja és ragyogóvá teszi az arcbőrt
  • fiatalos arcbőrt biztosít

Összetétele:

  • C-vitamin – serkenti az elasztinszintézist, így feszesíti az arcbőrt
  • ginkgo biloba – lassítja a bőr öregedését

Alkalmazása:
Cseppentsen az ujjbegyekre néhány cseppnyi szérumot, és finoman masszírozza be a bőr problémás területeibe (arc, nyak, dekoltázs, kézfej). Használja reggel és este. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás
Hatóanyag
C-vitamin

Auriga kozmetika | Auriga – megújítás és haladás a bőrkozmetikában. A belga Auriga International gyógyszeripari társaság küldetésének tekinti olyan termékek létrehozását, melyek a legújabb technológiával a bőr specifikus problémáira készülnek. Az Auriga márka nagyon hatékony termékeket készít, melyek a szaktudáson alapulnak.
A készítmények minden egyes összetevője gondosan összeválogatott az Auriga márka kutatócsoportja segítségével, akik folyamatosan valami újat keresnek. Minden új termék szigorú vizsgálatoknak van kitéve, melyeket szintén nagy tudású szakemberek végeznek. Az eredmény ennek köszönhetően, olyan bőrkozmetikai termékek, melyek csak jó minőségű összetevőkből állnak, és melyeket az orvosok is csak ajánlani tudnak. Az Auriga márka leginkább olyan termékekkel vált közismertté, melyek C-vitaminon, K-vitamin oxidon és a bőrbe hatoló rendszereken (nanoszómákon) alapulnak. Minden termék hatékonyságát garantálja az Auriga International társaság, így az Auriga márka megfelelő választás, amennyiben küzdeni szeretne a ráncokkal, narancsbőrrek, a szem alatti sötét karikákkal, kék foltokkal, zúzódásokkal vagy más bőrgyógyászati problémákkal szemben, vagy csak egyszerűen biztosítani szeretné bőre, körmei és az egész organizmusa szépségét és egészségét.