AurigaFlavo-C intenzív ránctalanító ápolás

Auriga Flavo-C intenzív ránctalanító ápolás
Auriga Flavo-C intenzív ránctalanító ápolás
15 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: AUR0212

Veszítésre áll arcbőre az idő elleni küzdelemben? Az Auriga Flavo-C intenzív ránctalanító ápolás ismét erőt ad Önnek a győzelemhez. Hatékonyan megszünteti a mély ráncokat és az apró vonalakat is a szem és az ajkak környékén, de a homlokon is. A magas koncentrációjú aszkorbinsav-, azaz C-vitamin-tartalma képes behatolni az arcbőr mély rétegeibe, és ott akár 10 órán át hatni.

Az erős antioxidáns, a jótékony hatású páfrányfenyő, ráadásul bizonyítottan lassítja az öregedés folyamatát. Ez az intenzív ápolás egy szóval az utolsó, amire még szüksége lesz a sima és fiatalos arcbőr eléréséhez.

Tulajdonságai:

  • megelőző hatással van az arcbőr idő előtti bőröregedésére
  • eltünteti a mély ráncokat és a finom vonalakat
  • fiatalos megjelenésű kisimult arcbőrt eredményez

Összetétele:

  • 15% aszkorbinsav – más néven C-vitamin, serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét az arcbőrben
  • 30% páfrányfenyő – lassítja az arcbőr öregedését

Alkalmazása:
Használja minden reggel és este. Vigyen fel néhány csepp szérumot az ujjbegyekre és segítségükkel masszírozza bőrébe. Ügyeljen, hogy szembe ne kerüljön. Használja önállóan vagy az Auriga Flavo-C szérum erősítőjeként hetente 2-3 alkalommal.

Teljes összetevőlista

AQUA, L-ASCORBIC ACID, GLYCERIN, ALCOHOL, ETHOXYDIGLYCOL, GINGKO BILOBA EXTRACT, VITIS VINIFERA EXTRACT, TEA SINENSIS EXTRACT. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Anti-age
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás
Hatóanyag
C-vitamin

Auriga kozmetika | Auriga – megújítás és haladás a bőrkozmetikában. A belga Auriga International gyógyszeripari társaság küldetésének tekinti olyan termékek létrehozását, melyek a legújabb technológiával a bőr specifikus problémáira készülnek. Az Auriga márka nagyon hatékony termékeket készít, melyek a szaktudáson alapulnak.
A készítmények minden egyes összetevője gondosan összeválogatott az Auriga márka kutatócsoportja segítségével, akik folyamatosan valami újat keresnek. Minden új termék szigorú vizsgálatoknak van kitéve, melyeket szintén nagy tudású szakemberek végeznek. Az eredmény ennek köszönhetően, olyan bőrkozmetikai termékek, melyek csak jó minőségű összetevőkből állnak, és melyeket az orvosok is csak ajánlani tudnak. Az Auriga márka leginkább olyan termékekkel vált közismertté, melyek C-vitaminon, K-vitamin oxidon és a bőrbe hatoló rendszereken (nanoszómákon) alapulnak. Minden termék hatékonyságát garantálja az Auriga International társaság, így az Auriga márka megfelelő választás, amennyiben küzdeni szeretne a ráncokkal, narancsbőrrek, a szem alatti sötét karikákkal, kék foltokkal, zúzódásokkal vagy más bőrgyógyászati problémákkal szemben, vagy csak egyszerűen biztosítani szeretné bőre, körmei és az egész organizmusa szépségét és egészségét.