AtkinsonsThe Nuptial Bouquet Eau de Toilette hölgyeknek

Atkinsons The Nuptial Bouquet Eau de Toilette hölgyeknek
Atkinsons The Nuptial Bouquet Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
46 770Ft

Spóroljon 15%
100 ml
39 750Ft

Több mint 5 db a raktáron | 39 750,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ATK1778
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Élvezze a gyengéd virágos varázslatot egész nap. Az Atkinsons The Nuptial Bouquet eau de toilette ezernyi virágszirmot rejt magában, melyeknek illata tökéletesen kiemeli nőiességét és természetes báját.

  • virágos illat
  • fás illat
  • a romantikus nő értékelni fogja
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
pézsma, mirtusz, ibolya, gyöngyvirág, szantálfa
Az illat fajtája
virágos, fás

A jelenleg olaszországi székhelyű Atkinsons társaság alapítója, James Atkinson - a brit királyi család korábbi személyi parfümőre - nevét viseli. Ő többek között arról volt híres, hogy londoni, Gerrard Streeten lévő üzlete ajtajánál egy nagy barnamedvét tartott megkötve.

1800-at írunk, amikor Atkinson megalkotja egyedülálló Eau de Colognejét, amely magát IV Györgyöt is elbűvöli. Azóta az Atkinsons márka további több tucat, elsőrangú illatot vitt piacra, melyek fejlesztésében a szakma legnagyobb mesterei - például Christine Nagel, Karine Dubreuil vagy Benoist Lapouza - vettek részt.

Az Atkinsons kínálatában luxus szappanokat, -testápolókat, tusfürdőket és egyéb érdekes termékeket is találhatunk. Az Atkinsons parfümök hihetetlenül szofisztikált, kulturált és energikus benyomást keltenek. Külön említést érdemelnek hanyag eleganciájú üvegcséik is, melyek alkotóik szerint az „egyedülálló sznobizmust" testesítik meg. Az Atkinsons márka vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék hangsúlyozni egyéniségüket, gyakran választanak a szemükkel, igényesek és nem érik be kevéssel.