AtkinsonsPosh On The Green Eau de Parfum unisex

Atkinsons Posh On The Green Eau de Parfum unisex
Atkinsons Posh On The Green Eau de Parfum unisex
100 ml
55 430Ft

Több mint 5 db a raktáron | 55 430,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ATK1788
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Mindenki számára. Különbség nélkül. Az unisex Atkinsons Posh On The Green Eau de Parfum tökéletesen megfelel nőknek és férfiaknak egyaránt, teljesen hagyja megnyilvánulni az Ön személyiségét.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • fás illat
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • friss illat meleg időre
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, PROPYLENE GLYCOL, AMYL CINNAMAL, BHT, BENZYL SALICYLATE, ISOEUGENOL, COUMARIN A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander, petitgrain
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
galbanum, gólyaorr, bazsalikom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, cédrus
Az illat fajtája
aromás, zöld

A jelenleg olaszországi székhelyű Atkinsons társaság alapítója, James Atkinson - a brit királyi család korábbi személyi parfümőre - nevét viseli. Ő többek között arról volt híres, hogy londoni, Gerrard Streeten lévő üzlete ajtajánál egy nagy barnamedvét tartott megkötve.

1800-at írunk, amikor Atkinson megalkotja egyedülálló Eau de Colognejét, amely magát IV Györgyöt is elbűvöli. Azóta az Atkinsons márka további több tucat, elsőrangú illatot vitt piacra, melyek fejlesztésében a szakma legnagyobb mesterei - például Christine Nagel, Karine Dubreuil vagy Benoist Lapouza - vettek részt.

Az Atkinsons kínálatában luxus szappanokat, -testápolókat, tusfürdőket és egyéb érdekes termékeket is találhatunk. Az Atkinsons parfümök hihetetlenül szofisztikált, kulturált és energikus benyomást keltenek. Külön említést érdemelnek hanyag eleganciájú üvegcséik is, melyek alkotóik szerint az „egyedülálló sznobizmust" testesítik meg. Az Atkinsons márka vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék hangsúlyozni egyéniségüket, gyakran választanak a szemükkel, igényesek és nem érik be kevéssel.