Atkinsons Oud Save The Kingeau de parfum uraknak

Atkinsons Oud Save The King eau de parfum uraknak
Atkinsons Oud Save The King eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
64100Ft

Spóroljon 15%
100 ml
54480Ft

Kód: ATK1780 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 11. 25.
Személyes átvétel
szombat 2019. 11. 23.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Atkinsons Oud Save The King parfüm leírása
Összetétel

A nem mindennapi Atkinsons Oud Save The King parfüm egy olyan dinamikus és titokzatos illat, mely Önt szokatlanul vonzó aurával veszi körül.

  • keleties illat
  • elegáns férfinak
  • esti és különleges alkalmakra való viselet

Összetétel

Fej
bergamott, Earl Grey tea
Szív
orrisz gyökér, velúr
Alap
agarfa, szantálfa
Az illat fajtája
orientális

Atkinsons a márkáról

A jelenleg olaszországi székhelyű Atkinsons társaság alapítója, James Atkinson - a brit királyi család korábbi személyi parfümőre - nevét viseli. Ő többek között arról volt híres, hogy londoni, Gerrard Streeten lévő üzlete ajtajánál egy nagy barnamedvét tartott megkötve.

1800-at írunk, amikor Atkinson megalkotja egyedülálló Eau de Colognejét, amely magát IV Györgyöt is elbűvöli. Azóta az Atkinsons márka további több tucat, elsőrangú illatot vitt piacra, melyek fejlesztésében a szakma legnagyobb mesterei - például Christine Nagel, Karine Dubreuil vagy Benoist Lapouza - vettek részt.

Az Atkinsons kínálatában luxus szappanokat, -testápolókat, tusfürdőket és egyéb érdekes termékeket is találhatunk. Az Atkinsons parfümök hihetetlenül szofisztikált, kulturált és energikus benyomást keltenek. Külön említést érdemelnek hanyag eleganciájú üvegcséik is, melyek alkotóik szerint az „egyedülálló sznobizmust" testesítik meg. Az Atkinsons márka vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék hangsúlyozni egyéniségüket, gyakran választanak a szemükkel, igényesek és nem érik be kevéssel.

Értékelés Atkinsons Oud Save The King