Atkinsons Excelsior Bouquet

eau de toilette unisex 100 ml

Atkinsons Excelsior Bouquet eau de toilette unisex 100 ml
Atkinsons Excelsior Bouquet eau de toilette unisex 100 ml
43 900Ft

Spóroljon 15%
100 ml
37 320Ft

Kód: ATK1830 | 4 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 08. 26.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2019. 08. 24.
Atkinsons Excelsior Bouquet
100 ml | 37 320Ft

Atkinsons Excelsior Bouquet parfüm leírása

A Atkinsons Excelsior Bouquet uniszex modern parfüm az életet saját szabályai szerint élő összes független férfi és nő tökéletes illata.

  • bőrös illat
  • modern kalandornak
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • mindennapi viseletre

Összetétel

Fej
kovakő, zsálya
Szív
fűszer
Alap
bőr, vetiverfű
Az illat fajtája
bőrös

Atkinsons a márkáról

A jelenleg olaszországi székhelyű Atkinsons társaság alapítója, James Atkinson - a brit királyi család korábbi személyi parfümőre - nevét viseli. Ő többek között arról volt híres, hogy londoni, Gerrard Streeten lévő üzlete ajtajánál egy nagy barnamedvét tartott megkötve.

1800-at írunk, amikor Atkinson megalkotja egyedülálló Eau de Colognejét, amely magát IV Györgyöt is elbűvöli. Azóta az Atkinsons márka további több tucat, elsőrangú illatot vitt piacra, melyek fejlesztésében a szakma legnagyobb mesterei - például Christine Nagel, Karine Dubreuil vagy Benoist Lapouza - vettek részt.

Az Atkinsons kínálatában luxus szappanokat, -testápolókat, tusfürdőket és egyéb érdekes termékeket is találhatunk. Az Atkinsons parfümök hihetetlenül szofisztikált, kulturált és energikus benyomást keltenek. Külön említést érdemelnek hanyag eleganciájú üvegcséik is, melyek alkotóik szerint az „egyedülálló sznobizmust" testesítik meg. Az Atkinsons márka vonzó lehet mindazok számára, akik szeretnék hangsúlyozni egyéniségüket, gyakran választanak a szemükkel, igényesek és nem érik be kevéssel.

Értékelés Atkinsons Excelsior Bouquet

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!