Atelier Cologne Rose Anonyme parfüm unisex

Atelier Cologne Rose Anonyme parfüm unisex
Atelier Cologne Rose Anonyme parfüm unisex
Ingyenes kiszállítás
30 ml
21 500Ft

71 666,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: ATC3988 | 2 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon az Atelier Cologne márkától 18 000 Ft felett, és válasszon egy bőrtokot 30 ml-es parfümnek ajándékként. 30 000 Ft feletti vásárlás esetén egy neszesszerrel ajándékozzuk meg.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Atelier Cologne Rose Anonyme
Összetétel

Uniszex parfüm. Készült Franciaországban. 86%-ban a legjobb minőségű, természetes összetevőkből.

Egy virág többet mond ezer szónál – illata ugyanis egyenesen a szívig hatol. Ez igaz az Atelier Cologne Rose Anonyme uniszex parfümre is, amely olasz bergamottal és a messzi Indonéziából származó pacsulival keveredő, gyönyörű török rózsákat rejt.

A Rose Anonyme Atelier Cologne illata csupa virágos, édes és fás jegy, amelyek együttesen egy merész, ugyanakkor elegáns kompozíciót alkotnak. Mit szólna egy próbához?

  • virágos illat bergamottal és pacsulival
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak is ideális
  • 18%-ban első osztályú illóolajokat tartalmaz

Az illat összetétele
Először a török rózsa csábító, virágos jegyei kezdenek illatozni, majd az olasz bergamott citrusos aromája érezhető. Az alapillatot, amely a legtovább érezhető a bőrön, az Indonéziából származó pacsuli fémjelzi.

Az illat története
Az Atelier Cologne Rose Anonyme parfüm 86%-ban olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek a legjobb minőséget képviselik. A parfümök előállítása során nemcsak az első osztályú alapanyagokra és a megújuló erőforrások használatára fektetnek nagy hangsúlyt, hanem a környezetkímélő megközelítésre is.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL (F.I.L. B221265/1). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
török rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
olasz bergamott
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli
Az illat fajtája
orientális, virágos

Értékelés Atelier Cologne Rose Anonyme