Ashleigh & Burwood LondonThe Scented Home White Cedar & Bergamot spray lakásba

Ashleigh & Burwood London The Scented Home White Cedar & Bergamot spray lakásba
Ashleigh & Burwood London The Scented Home White Cedar & Bergamot spray lakásba
300 ml
7 180Ft

1 db a raktáron | 2 393,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: ABL09000
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a home20 kódot a kosarában, és vásároljon kedvezményesen a legjobb lakásillatosítókból. A kedvezmény nem érvényes a már akciós, vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A helyiséget illatosító és kellemes atmoszférát teremtő Ashleigh & Burwood London The Scented Home White Cedar & Bergamot légfrissítő semlegesíti a szagokat és azonnali segítséget nyújt a kellemetlen szagok ellen folytatott otthoni küzdelemben.

Tulajdonságok:

  • friss illat
  • fás illat

Használata:
Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Amennyiben a termék töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutása esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét. A spray kisebb helyiségek illatosítására alkalmas. Textíliák illatosítására is használható. Az illatot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a textíliákon semmilyen foltot ne hagyjon maga után. Fokozottan tűzveszélyes aeroszolt tartalmaz. Védje a forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más hőforrásoktól. A tartály nyomás alatt áll, a burkolat felmelegedése vagy sérülése esetén felrobbanhat. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Tűzveszélyes aeroszol.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
fehér cédrus kivonat, bergamott
Lakásillatosító fajtája
fás, friss