Ashleigh & Burwood London Masqueradeajándékszett I.

Ashleigh & Burwood London Masquerade ajándékszett I.
Ashleigh & Burwood London Masquerade ajándékszett I.
ajándékszett I.

Kód: ABL08075 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

lámpa 1 db + katalitikus lámpa utántöltő 250 ml

Fresh Linen

  • parfüm leírása
  • Értékelés

Ashleigh & Burwood London Masquerade parfüm leírása
Összetétel

A dekorációnak is szép katalitikus lámpa háztartásokban, irodákban, szállodákban és wellness központokban is használható. A katalitikus lámpa katalitikus reakció, azaz a láng nélküli égés elvén működik. A lámpa az illatosításon kívül tisztítja és fertőtleníti is a zárt helyiségek levegőjét.

Tulajdonságok:

  • gond nélkül felügyelet nélkül hagyható
  • a helyiségben az összes szagot megsemmisíti, beleértve a dohányfüstöt, a főzés során keletkező gőzöket és a házi kedvencek szagát is
  • a teljes helyiséget gyönyörűen illatosítja
  • légies tiszta illat

Használata:
A csomag katalitikus lámpa utántöltőt is tartalmaz. Használja a mellékelt útmutató szerint. Vegye le a lámpáról a dísz- és az elfojtó fedelet, majd tölcsér segítségével töltse fel a lámpát 2/3 részig illateszenciával. Tegye vissza a lámpába a kanócot az égőfejjel, majd zárja le az elfojtó fedéllel.Körülbelül 20 perc múlva, amint az illat a kanócon keresztül felszivárog az égőfejig, gyújtsa meg az égőfejet. Hagyja a lángot 3-5 percig égni, majd fújja el és takarja le az égőfejet a díszfedéllel. Ezzel beindul a katalitikus folyamat és a lámpa illatozni kezd. A kívánt illatintenzitás elérése után a díszfedelet cserélje le az elfojtó fedélre. Ezzel leállítja a katalitikus reakciót.

Összetétel

összetétel
aloe vera, citrusok, pagodafa, levegő tónusai, friss tónusok, levendula
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Értékelés Ashleigh & Burwood London Masquerade