Ashleigh & Burwood London Fairy Ball ajándékszett

1×
Ashleigh & Burwood London Fairy Ball ajándékszett
Ashleigh & Burwood London Fairy Ball ajándékszett
ajándékszett

Kód: ABL07979 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

lámpa 11 x 8 cm + töltelék 250 ml

Fresh Linen

Ashleigh & Burwood London Fairy Ball parfüm leírása
Összetétel

A dekorációnak is szép Ashleigh & Burwood London Fairy Ball katalitikus lámpa háztartásokban, irodákban, szállodákban és wellness központokban is használható. A katalitikus lámpa katalitikus reakció, azaz a láng nélküli égés elvén működik. A lámpa az illatosításon kívül tisztítja és fertőtleníti is a zárt helyiségek levegőjét.

Tulajdonságok:

  • gond nélkül felügyelet nélkül hagyható
  • a helyiségben az összes szagot megsemmisíti, beleértve a dohányfüstöt, a főzés során keletkező gőzöket és a házi kedvencek szagát is
  • a teljes helyiséget gyönyörűen illatosítja

A szett tartalma:

  • lámpa 11 x 8 cm
  • töltelék 250 ml

Használata:
A csomag katalitikus lámpa utántöltőt is tartalmaz. Vegye le a lámpáról a dísz- és az elfojtó fedelet, majd tölcsér segítségével töltse fel a lámpát 2/3 részig illateszenciával. Tegye vissza a lámpába a kanócot az égőfejjel, majd zárja le az elfojtó fedéllel.Körülbelül 20 perc múlva, amint az illat a kanócon keresztül felszivárog az égőfejig, gyújtsa meg az égőfejet. Hagyja a lángot 3-5 percig égni, majd fújja el és takarja le az égőfejet a díszfedéllel. Ezzel beindul a katalitikus folyamat és a lámpa illatozni kezd. A kívánt illatintenzitás elérése után a díszfedelet cserélje le az elfojtó fedélre. Ezzel leállítja a katalitikus reakciót. Használja a mellékelt útmutató szerint.

Összetétel

összetétel
levegő tónusai, aloe vera, pagodafa, citrusok, friss tónusok, levendula
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Lakásillatosító fajtája
tiszta

Értékelés Ashleigh & Burwood London Fairy Ball1