Ugrás a fő tartalomhoz
Ashleigh & Burwood London A Drop of Ocean katalizátor lámpa 11x8 cm
Ashleigh & Burwood London A Drop of Ocean katalizátor lámpa 11x8 cm
Ashleigh & Burwood London A Drop of Ocean katalizátor lámpa 11x8 cm

A dekorációnak is szép Ashleigh & Burwood London A Drop of Ocean katalitikus lámpa háztartásokban, irodákban, szállodákban és wellness központokban is használható. A katalitikus lámpa katalitikus reakció, azaz a láng nélküli égés elvén működik. A lámpa az illatosításon kívül tisztítja és fertőtleníti is a zárt helyiségek levegőjét.

Tulajdonságok:

  • a helyiségben az összes szagot megsemmisíti, beleértve a dohányfüstöt, a főzés során keletkező gőzöket és a házi kedvencek szagát is
  • gond nélkül felügyelet nélkül hagyható
  • a teljes helyiséget gyönyörűen illatosítja

Használata:
A csomag katalitikus lámpa utántöltőt nem tartalmaz Használja a mellékelt útmutató szerint. Vegye le a lámpáról a dísz- és az elfojtó fedelet, majd tölcsér segítségével töltse fel a lámpát 2/3 részig illateszenciával. Tegye vissza a lámpába a kanócot az égőfejjel, majd zárja le az elfojtó fedéllel.Körülbelül 20 perc múlva, amint az illat a kanócon keresztül felszivárog az égőfejig, gyújtsa meg az égőfejet. Hagyja a lángot 3-5 percig égni, majd fújja el és takarja le az égőfejet a díszfedéllel. Ezzel beindul a katalitikus folyamat és a lámpa illatozni kezd. A kívánt illatintenzitás elérése után a díszfedelet cserélje le az elfojtó fedélre. Ezzel leállítja a katalitikus reakciót.

Ashleigh & Burwood LondonA Drop of Ocean katalizátor lámpa 11x8 cm

1×
1 db
17 630Ft

Több mint 5 db a raktáron | 17 630,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ABL08096
1
Express One Hungary
hétfő 2024. 06. 03.
Személyes átvétel
péntek 2024. 05. 31.