Artdeco The Sound of Beauty vízálló szemceruza

Artdeco The Sound of Beauty vízálló szemceruza
Artdeco The Sound of Beauty vízálló szemceruza
árnyalat 172.96 Rock, Paper, Scissors 1.2 g
2 160Ft

2 160,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ART3253 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás Artdeco The Sound of Beauty
Tulajdonságok

Hangsúlyozza a tekintetét Artdeco The Sound of Beauty vízálló szemceruzával. Drámaivá teszi a sminkjét, és az egész nap folyamán a szemen marad.

Tulajdonságai:

  • krémes textúrájának köszönhetően könnyeden rajzol, és nem húzza a szem finom bőrét
  • nem kenődik szét, nem gyűlik össze a ráncokban, és telt a színe
  • vízálló összetétele tartósabbá teszi a smink hibátlan megjelenését

Alkalmazása:
A szempillák felső vonala mentén a belső szemzugból indulva a külső felé haladva rajzolja meg a tusvonalat a ceruza hegyével. Intenzívebb hatás eléréséhez rajzoljon tusvonalat az alsó szempillák vonalára is.

Tulajdonságok

Árnyalat
kék
Hatás
vízállóság

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco The Sound of Beauty