ArtdecoPerfect Mat Eyeliner Waterproof szemhéjtus matt hatással

Artdeco Perfect Mat Eyeliner Waterproof szemhéjtus matt hatással
Artdeco Perfect Mat Eyeliner Waterproof szemhéjtus matt hatással
Spóroljon
4 673Ft

Spóroljon 31%
árnyalat 2602.71 Black 4.5 ml
3 220Ft

Raktáron | 71 555,56Ft / 100 ml, áfával | Kód: ART3419
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Smink, amivel akár a filmvásznon is megállná a helyét? Az Artdeco Take Me to L. A. folyékony szemhéjtussal minden look kiemelhető, és a szemnek könnyen drámai hatást adhat.

Tulajdonságai:

  • sokáig tart, nem kenődik el, és nem hagy lenyomatokat
  • telten pigmentált fekete szín és trendi matt hatás
  • vékony, pontos hegye garantálja a könnyű felvitelt

Alkalmazása:
Vezesse a hegyet a felső szempillák mentén vékony vonallal a belső szemzugból indulva a külső felé. Cicás hatásért a külső szemzugban húzza kissé túl a vonalat a halántéka irányába.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Konzisztencia
fluid
Hatás
vízállóság, matt

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.