ArtdecoSun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill kompakt make-up tartalék utántöltő SPF 50

1×
Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill kompakt make-up tartalék utántöltő SPF 50
Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill kompakt make-up tartalék utántöltő SPF 50
Spóroljon
5 678Ft

Spóroljon 17%
árnyalat 90 Light Sand 9.5 g
4 690Ft

49 368,42Ft / 100 g, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ART03820 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill alapozó egységesíti az arcbőre színárnyalatát és elfedi az apróbb hibáit.

Tulajdonságok:

  • hosszan tartó hatás
  • napsugárzással szembeni védelmet nyújt
  • matt hatást ad az arcbőrnek
  • világosítja az arcbőrt

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Alacsony, Közepes
Nap elleni védelem
SPF
Hatás
korrekciós
Alapozó árnyalata
medium

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Sun Protection Powder Foundation Sun Protection Powder Foundation Refill1