Artdeco Spray on Leg Foundationönbarnító spray a lábakra

Artdeco Spray on Leg Foundation önbarnító spray a lábakra
Artdeco Spray on Leg Foundation önbarnító spray a lábakra
árnyalat 9 Sunny Brown 100 ml

Kód: ART04458 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Artdeco termékeket legalább 8 700 Ft értékben, és megajándékozzuk egy kozmetikai táskával, illetve egy Color Booster Lip Balm ajakbalzsammal, amely kiemeli az ajkak természetes színét.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Artdeco Spray on Leg Foundation termékleírás
Tulajdonságok

Nyugodtan a fiókban hagyhatja a nylon harisnyát. Az Artdeco Spray on Leg Foundation önbarnító spray gondoskodik arról, hogy a lábai harisnya nélkül is tökéletesen nézzenek ki. Kiválóan egységesíti a színtónusát, elfedi az apróbb hibáit és egy szempillantás alatt olyan napbarnítottá teszi a lábakat, mintha most tért volna haza a tengerparti nyaralásból.

Tulajdonságai:

  • bársonyos hatású, napbarnított megjelenést biztosít a lábaknak
  • egységesíti a bőr színtónusát és természetes hatást kelt
  • optikailag karcsúsítja a láb kontúrjait
  • könnyen és egyenletesen hordható fel
  • nem hagy nyomot a ruhán
  • nem hagy foltokat

Alkalmazása:
Használat előtt rázza fel. Permetezze 20-30 cm távolságból egyenletesen a bőrre a spray-t. A hibátlan hatás érdekében gyengéden masszírozza be a kezével. Hagyja kis ideig száradni, majd nyugodtan felöltözhet.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Közepes

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Spray on Leg Foundation