ArtdecoSharpener Soft Liner kozmetikai ceruza hegyező dupla pengével

2×
Artdeco Sharpener Soft Liner kozmetikai ceruza hegyező dupla pengével
Artdeco Sharpener Soft Liner kozmetikai ceruza hegyező dupla pengével
Spóroljon
1 323Ft

Spóroljon 30%
kozmetikai ceruza hegyező dupla pengével
920Ft

Raktáron | 920,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ART2250
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A duplapengés Artdeco faragó könnyen és hatékonyan élezi meg a kozmetikai ceruzák tompa hegyét, így ismét tökéletes pontossággal sminkelhet velük.

Tulajdonságai:

  • dupla pengéjének köszönhetően bármilyen sminkceruzához használható
  • meggátolja a ceruza hegyének töredezését
  • praktikus forgácstartállyal rendelkezik
  • könnyen tisztítható

Használata:
Helyezze a faragóba a ceruzát, és forgassa mindaddig, amíg a hegy megfelelően hegyes nem lesz. A ceruza kivétele után tolja ki az átlátszó forgácstartót, és szórja ki belőle a forgácsot. A faragó kizárólag kozmetikai ceruzák faragására alkalmas.

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.