ArtdecoEyelashes ragasztható műszempilla ragasztóval

Artdeco Eyelashes ragasztható műszempilla ragasztóval
Artdeco Eyelashes ragasztható műszempilla ragasztóval
1 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ART3228

A kiváló minőségű Artdeco Eyelashes termék hangsúlyozza a tekintetét és kiemeli a szeme szépségét.

Tulajdonságok:

  • természetes hatást kelt
  • optikailag megnagyobbítja a szemet és mélyíti a tekintetet
  • gyors és egyszerű alkalmazás

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.