Artdeco Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof

szemöldök pomádé vízálló

1×
Artdeco Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof szemöldök pomádé vízálló
Artdeco Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof szemöldök pomádé vízálló
árnyalat 285.18 Walnut 5 g
3 320Ft

Kód: ART3224 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Artdeco Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof
árnyalat 285.18 Walnut 5 g | 3 320Ft

Artdeco Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof termékleírás

Az Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow vízálló pomádé teltebb színt és tömör megjelenést ad a szemöldökének, valamint egész napra fixálja a formáját.

Tulajdonságai:

  • viaszos textúrájának köszönhetően fényt ad a szemöldöknek, és tökéletesen fixálja a formáját
  • természetes árnyalatú, intenzív színt ad a szemöldök szálainak
  • vízálló összetétele hosszú tartást és ellenállóságot biztosít

Alkalmazása:
Vigye fel az ecsettel a megigazított szemöldökére. Véglegesítse a szemöldöke formáját, majd a természetes és dús hatásért töltse ki a szálak közötti réseket.

Tulajdonságok

Szín
barna
Vízálló
vízálló

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.