ArtdecoPerfect Brows Tweezers szemöldökcsipesz

3×
Artdeco Perfect Brows Tweezers szemöldökcsipesz
Artdeco Perfect Brows Tweezers szemöldökcsipesz
Akció
Spóroljon
2 663Ft

Spóroljon 25%
28210
1 990Ft

Raktáron | 1 990,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ART3222
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Az Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow szemöldökcsipesszel a szemöldöke gyorsan és pontosan formázottan tökéletesen ápolt és természetes hatású lehet.

Tulajdonságai:

  • csúszásmentes felülete megkönnyíti a fogását
  • élesen ferdére vágott hegye még az apró szőrszálak megfogását is lehetővé teszi

Anyag:

  • 100 % acél – rozsdamentes és könnyen karbantartható

Használata:
Fogja meg a szemöldökcsipesz ferde hegyével a szőrszálat, és tépje ki a növekedésével ellentétes irányban.
Tisztítsa rendszeresen a szemöldökcsipeszt. Javasoljuk, hogy a hegyét rendszeresen fertőtlenítse.

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.