Artdeco 2 in 1 Brow Perfector ecset a szemöldökre kétoldalas

Artdeco 2 in 1 Brow Perfector ecset a szemöldökre kétoldalas
Artdeco 2 in 1 Brow Perfector ecset a szemöldökre kétoldalas
ecset a szemöldökre kétoldalas
3 000Ft

3 000,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ART3226 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Artdeco 2 in 1 Brow Perfector

Az Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow kétoldalas szemöldök sminkecsettel a szemöldöke mindig tökéletesen formázott és trendi lehet.

Tulajdonságai:

  • a spirálos kefe lehetővé teszi a szemöldök kívánt formára fésülését
  • a ferdén vágott, kis ecset garantálja a szemöldök szálainak könnyű megrajzolását
  • por, krém és viaszos állagú termékek felhordására is alkalmas
  • a sörték könnyen karbantarthatók, és károsodás nélkül tisztíthatók

Alkalmazása:
Fésülje át és formázza meg a kefével a szemöldökét. Ezután a ferdére vágott ecsettel vigye fel a kedvenc szemöldökformázó termékét a szemöldökére, véglegesítse a formáját, és töltse ki a hézagokat, hogy sűrű és természetes hatást keltsen.
A higiéniai tisztaság, valamint a sörték finomságának megőrzése végett javasolt az ecset rendszeres tisztítása.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco 2 in 1 Brow Perfector