ArtdecoLash & Line Duo Mascara and Kajal szempillaspirál és kajal szemceruza 2 az 1-ben

Artdeco Lash & Line Duo Mascara and Kajal szempillaspirál és kajal szemceruza 2 az 1-ben
Artdeco Lash & Line Duo Mascara and Kajal szempillaspirál és kajal szemceruza 2 az 1-ben
Spóroljon
6 920Ft

Spóroljon 6%
árnyalat 2098.2 Eyes Wide Open 7.5 ml
6 490Ft

Több mint 5 db a raktáron | 86 533,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: ART3215
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Tulajdonságok:

  • hosszan tartó hatású
  • már egy rétegben is biztosítja a teljesen dús hatást

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.