ArtdecoFalse Lash Applicator műszempilla applikátor

Artdeco False Lash Applicator műszempilla applikátor
Artdeco False Lash Applicator műszempilla applikátor
típus 6613

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ART3229

Az Artdeco Scandalous Eyes Easy On műszempilla applikátor csipesz formájú, a vége pedig különlegesen ívelt, ami jelentősen megkönnyíti a műszempillák kezelését, és garantálja a professzionális eredményt.

Tulajdonságai:

  • műszempillák pontos és kényelmes felhelyezésére szolgál
  • a csipesz végének íve a szem természetes vonalát követi
  • csúszásmentes felülete garantálja a szempillák erős, mégis finom fogását
  • 100 %-ban rozsdamentes acélból készül

Alkalmazása:
Fogja meg a speciális csipesszel a műszempillát, vigye fel rá kedvenc ragasztóját, majd helyezze a szokásos módon a szemére.

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.