ArtdecoBrow Duo Powder & Liner ceruza és púder szemöldökre 2 az 1-ben

Artdeco Brow Duo Powder & Liner ceruza és púder szemöldökre 2 az 1-ben
Artdeco Brow Duo Powder & Liner ceruza és púder szemöldökre 2 az 1-ben
Spóroljon
5 200Ft

Spóroljon 10%
árnyalat 283.16 Deep Forest 0.8 g
4 640Ft

580 000,00Ft / 100 g, áfával
Kód: ART3219 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 09. 28.

Leírás Artdeco Brow Duo Powder & Liner
Tulajdonságok

Egyetlen termékkel tökéletesen véglegesített és hangsúlyos szemöldök pár pillanat alatt? Az Artdeco Scandalous Eyes Brow Duo 2 az 1-ben összeállítással, ami szemöldökceruza és szemöldökpúder is egyben, ez könnyen elérhető.

Tulajdonságai:

  • segíti a szemöldök formájának véglegesítését, és kiemeli a szemöldök természetes kontúrját
  • tökéletesen kitölti a szemöldök szálai közötti hézagokat
  • a ceruza és a púder egységes színárnyalata természetes hatást garantál
  • vízzel és dörzsöléssel szemben ellenálló, és nem kenődik el

Alkalmazása:
Rajzolja meg a ceruzával a szemöldök formáját, és rövid mozdulatokkal imitálja a szőrszálakat, hogy a szemöldök sűrűbb és teltebb hatást keltsen. Ezután a szemöldök végleges megformázásához vigye fel a púdert a szivacsos applikátorral.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Hatás
vízállóság
Szín
barna

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Brow Duo Powder & Liner