Artdeco Rubicell Applicator

szemhéjfesték applikátor

Artdeco Rubicell Applicator szemhéjfesték applikátor
Artdeco Rubicell Applicator szemhéjfesték applikátor
Artdeco Rubicell Applicator szemhéjfesték applikátor
szemhéjfesték applikátor
360Ft

Kód: ART2240 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen terméket az arc vagy sminkelés kategóriából legalább 9300 Ft értékben, és a kosárban valamennyi Saffee arctisztító termék közül választhat ajándékot.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 04. 24.
Artdeco Rubicell Applicator
szemhéjfesték applikátor | 360Ft

Artdeco Rubicell Applicator kozmetika leírása

A klasszikus Artdeco 6016 egyoldalas szivacs applikátornak jó hasznát veszi a szemhéjpúder mindennapi felhordásánál, és a szemsmink készítésénél nagyra értékeli majd kényelmes kezelhetőségét.

Tulajdonságai:

  • lehetővé teszi a szemhéjfesték pontos és könnyű felhordását
  • magas minőségű szintetikus habból készül
  • az Artdeco Beauty Box Quattro mágneses kazettájához is használható

Használata:
Az applikátort a klasszikus szemhéjpúder felhordására és az azzal történő árnyékoláshoz használja. A következő szín felvitele előtt tisztítsa meg az applikátort, mert így megelőzheti a különböző árnyalatok esetleges, nem kívánt keveredését.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.