ArtdecoRubicell Applicator szemhéjfesték applikátor

Artdeco Rubicell Applicator szemhéjfesték applikátor
Artdeco Rubicell Applicator szemhéjfesték applikátor
szemhéjfesték applikátor
370Ft

370,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ART2240 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Artdeco Rubicell Applicator

A klasszikus Artdeco 6016 egyoldalas szivacs applikátornak jó hasznát veszi a szemhéjpúder mindennapi felhordásánál, és a szemsmink készítésénél nagyra értékeli majd kényelmes kezelhetőségét.

Tulajdonságai:

  • lehetővé teszi a szemhéjfesték pontos és könnyű felhordását
  • magas minőségű szintetikus habból készül
  • az Artdeco Beauty Box Quattro mágneses kazettájához is használható

Használata:
Az applikátort a klasszikus szemhéjpúder felhordására és az azzal történő árnyékoláshoz használja. A következő szín felvitele előtt tisztítsa meg az applikátort, mert így megelőzheti a különböző árnyalatok esetleges, nem kívánt keveredését.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Rubicell Applicator