ArtdecoRubicell Double Applicator kétoldalú applikátor a szemhéjfestékekhez mini

Artdeco Rubicell Double Applicator kétoldalú applikátor a szemhéjfestékekhez mini
Artdeco Rubicell Double Applicator kétoldalú applikátor a szemhéjfestékekhez mini
Spóroljon
653Ft

Spóroljon 18%
kétoldalú applikátor a szemhéjfestékekhez mini
530Ft

Raktáron | 530,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ART2233
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Az Artdeco kétoldalas szemhéjfesték applikátor a mindennapi sminkelés praktikus segédeszköze. A szivacspárna alakja végenként eltérő, így a teljes szemhéj árnyékolására, valamint a részletek kialakítására is megfelelő.

Tulajdonságai:

  • lehetővé teszi a szemhéjfesték pontos felhordását
  • rendkívül kényelmes és komfortos felvitelt biztosít
  • ellenálló szintetikus habból készül
  • az Artdeco Beauty Box Trio mágneses kazettájához is megfelelő

Használata:
Az applikátort a klasszikus szemhéjpúder felhordására, valamint az azzal történő árnyékoláshoz használja. A következő szín felvitele előtt tisztítsa meg az applikátort, mert így megelőzheti a különböző árnyalatok esetleges, nem kívánt keveredését.

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.