ArtdecoPerfect Stick korrektor ceruza teafaolajjal

5×
Artdeco Perfect Stick korrektor ceruza teafaolajjal
Artdeco Perfect Stick korrektor ceruza teafaolajjal
Spóroljon
3 668Ft

Spóroljon 25%
árnyalat 495.6 Neutralizing Green 4 g
2 740Ft

Raktáron | 68 500,00Ft / 100 g, áfával | Kód: ART2275
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Az Artdeco Perfect Stick korrektor ceruza pár pillanat alatt minden hiba nélküli tökéletes arcbőrt garantál, így visszaadja a saját szépség adta önbizalmat.

A Neutralizing Green árnyalatot a bőr kipirosodott helyeire használja, a Bright Apricot árnyalattal a pigment és egyéb sötét foltokat semlegesítse, míg a Velvet Rose árnyalattal a szem alatti sötét karikákat fedje el és világosítsa. A Natural Sand semleges árnyalattal ugyanakkor minden más bőrhibát el tud fedni.

Tulajdonságai:

  • mindenféle bőrhibát elfed
  • a korrektor rétege tökéletesen egybeolvad a bőrrel, és láthatatlanná válik
  • finom textúrájának köszönhetően remekül felhordható és szétkenhető

Összetétele:

  • tea tree olaj – segíti a pattanások leküzdését

Alkalmazása:
Vigye fel az ujjával vagy egy ecsettel az arcának azokra a helyeire, amelyeket el szeretne fedni, és gyengéden szétkenve dolgozza el.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kemény
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Közepes
Hatóanyag
tea tree olaj
Hatás
korrekciós

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.