Artdeco Perfect Color Lipstick tápláló rúzs

1×
Artdeco Perfect Color Lipstick tápláló rúzs
Artdeco Perfect Color Lipstick tápláló rúzs

Artdeco Perfect Color Lipstick termékleírás
Tulajdonságok

Az Artdeco Perfect Color Lipstick rúzs olyan intenzív színt és bársonyos selymességet ad az ajkainak, amit azonnal szeretni fog.

Tulajdonságai:

  • hosszantartó, intenzív színt ad az ajkainak
  • textúrája kellemesen krémes és bársonyosan selymes
  • táplálja és hidratálja az ajkakat
  • stílusos fémtok védi a rúzst a sérüléstől és a hő hatásától

Összetétele:

  • E-vitamin – táplálja és védi az ajkakat a külső hatásoktól és a nedvesség elvesztésétől

Alkalmazása:
Közvetlenül vagy ecset segítségével vigye fel az ajkaira.

Tulajdonságok

Árnyalat
bordó
Hatás
szatén

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Perfect Color Lipstick1