ArtdecoPerfect Color szett 32 Gala Dress (a szempillákra) típus

Artdeco Perfect Color szett 32 Gala Dress (a szempillákra) típus
Artdeco Perfect Color szett 32 Gala Dress (a szempillákra) típus
Spóroljon
5 660Ft

Spóroljon 16%
4 710Ft

Raktáron | 4 710,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ART05583

mágneses szemhéjtus 5 ml + mágneses műszempilla

1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Szeretné sminkjét új dimenzióba helyezni, és igazán kivételesnek érezni magát? A Artdeco Perfect Color műszempilla maximálisan elmélyíti az Ön tekintetét, és szemei mágnesként vonzzák majd mások figyelmét.

A szett tartalma:

  • mágneses szemhéjtus 5 ml
  • mágneses műszempilla

Tulajdonságok:

  • a tökéletesen hangsúlyozott szemekért
  • drámai tekintetet kölcsönöz
  • nagyon könnyű használat

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.