Artdeco Cuticle Remover Stickstick a kutikula eltávolítására

Artdeco Cuticle Remover Stick stick a kutikula eltávolítására
Artdeco Cuticle Remover Stick stick a kutikula eltávolítására
Ingyenes kiszállítás
4,5 ml
2 570Ft

Kód: ART2307 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 09. 24.

Artdeco Cuticle Remover Stick termékleírás

Az Artdeco körömbőr eltávolító stift hatékonyan veszi fel a harcot a száraz, kemény és durva körömágybőr ellen, megkönnyíti annak kíméletes eltávolítását, így mindig finommá és ápolttá teszi a kezét.

Tulajdonságai:

  • segíti a száraz és megkeményedett körömágybőr eltávolítását
  • gyengéden kezeli és ápolja a kezet
  • megelőző védelmet nyújt a körömágy beszakadása és apró sérülései ellen

Alkalmazása:
Menjen végig a stifttel a körömágyon, majd hagyja a folyadékot 3 – 4 percig beszívódni. A bőr meglágyulása után nyomja fel gyengéden a bőrt a stift másik végével. A készítmény maradványait mossa le vízzel.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Cuticle Remover Stick