Artdeco Cuticle Remover Stickstick a kutikula eltávolítására

Artdeco Cuticle Remover Stick stick a kutikula eltávolítására
Artdeco Cuticle Remover Stick stick a kutikula eltávolítására
4,5 ml
2590Ft

Kód: ART2307 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 03. 03.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Artdeco Cuticle Remover Stick termékleírás

Az Artdeco körömbőr eltávolító stift hatékonyan veszi fel a harcot a száraz, kemény és durva körömágybőr ellen, megkönnyíti annak kíméletes eltávolítását, így mindig finommá és ápolttá teszi a kezét.

Tulajdonságai:

  • segíti a száraz és megkeményedett körömágybőr eltávolítását
  • gyengéden kezeli és ápolja a kezet
  • megelőző védelmet nyújt a körömágy beszakadása és apró sérülései ellen

Alkalmazása:
Menjen végig a stifttel a körömágyon, majd hagyja a folyadékot 3 – 4 percig beszívódni. A bőr meglágyulása után nyomja fel gyengéden a bőrt a stift másik végével. A készítmény maradványait mossa le vízzel.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Cuticle Remover Stick