Artdeco Cuticle Remover Gelkörömágyeltávolító gél

Artdeco Cuticle Remover Gel körömágyeltávolító gél
Artdeco Cuticle Remover Gel körömágyeltávolító gél
10 ml
2 390Ft

Kód: ART2303 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 06.
Személyes átvétel
szombat 2020. 07. 04.

Artdeco Cuticle Remover Gel termékleírás

Az Artdeco speciális körömágybőr eltávolító géllel könnyen és gyorsan elkészíthető a tökéletes manikűr, így a keze hibátlanul ápolt lehet.

Tulajdonságai:

  • gyorsan és hatékonyan lágyítja a körömágy bőrét
  • segíti a körömágy bőrének könnyű eltávolítását
  • védi a körömágyat a beszakadástól és az apró sérülésektől
  • táplálja és hidratálja a körmöket és a körömágyat

Alkalmazása:
Vigye fel ecsettel a gélt a körömágyra, és hagyja 2-3 percet hatni. Ezután távolítsa el a körömágy bőrét kozmetikai fapálca vagy bőrfeltoló segítségével.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Cuticle Remover Gel