Artdeco Cuticle Remover Gelkörömágyeltávolító gél

Artdeco Cuticle Remover Gel körömágyeltávolító gél
Artdeco Cuticle Remover Gel körömágyeltávolító gél
Ingyenes kiszállítás
10 ml
2 040Ft

Kód: ART2303 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 09. 25.
Személyes átvétel
péntek 2020. 09. 25.

Artdeco Cuticle Remover Gel termékleírás
Tulajdonságok

Az Artdeco speciális körömágybőr eltávolító géllel könnyen és gyorsan elkészíthető a tökéletes manikűr, így a keze hibátlanul ápolt lehet.

Tulajdonságai:

  • gyorsan és hatékonyan lágyítja a körömágy bőrét
  • segíti a körömágy bőrének könnyű eltávolítását
  • védi a körömágyat a beszakadástól és az apró sérülésektől
  • táplálja és hidratálja a körmöket és a körömágyat

Alkalmazása:
Vigye fel ecsettel a gélt a körömágyra, és hagyja 2-3 percet hatni. Ezután távolítsa el a körömágy bőrét kozmetikai fapálca vagy bőrfeltoló segítségével.

Tulajdonságok

Hatás
feszesítő

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Cuticle Remover Gel