Artdeco Mineral Eye Styler szemceruza ásványi anyagokkal

Artdeco Mineral Eye Styler szemceruza ásványi anyagokkal
Artdeco Mineral Eye Styler szemceruza ásványi anyagokkal
Spóroljon
2 998Ft

Spóroljon 14%
336.51 Mineral Black 0.4 g
2 570Ft

2 570,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ART2088 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 06. 22.

Leírás Artdeco Mineral Eye Styler
Tulajdonságok

Az Artdeco Mineral Eye Styler szemceruza ásványi anyagokkal dúsított összetételének köszönhetően precíz fedést biztosít. Pontos applikátorjával vékony, és vastag vonal is könnyen megrajzolható, és a természetes, és feltűnő sminket is remekül kiegészíti. Hosszantartó, krémes formulájával egyszerű dolgozni.

Tulajdonságok:

  • vékony, és vastag vonal is megrajzolható vele
  • könnyen használható, precíz applikátor
  • intenzíven pigmentált árnyalatok
  • ultra vékony applikátor
  • jól fekszik a kézben

Használata:
Finoman húzva rajzoljon egy vonalat a szemhéjra. Hagyja megszáradni.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Mineral Eye Styler