Artdeco Mascara Volume Supreme Mascarahosszabbító és dúsító szempillaspirál

Artdeco Mascara Volume Supreme Mascara hosszabbító és dúsító szempillaspirál
Artdeco Mascara Volume Supreme Mascara hosszabbító és dúsító szempillaspirál
árnyalat 2069.1 Black 15 ml
5010Ft

Kód: ART2907 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 16.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 16.

Artdeco Mascara Volume Supreme Mascara termékleírás
Tulajdonságok

Növelje a legnagyobbra szempillája térfogatát Artdeco Volume Supreme Mascara szempillaspirállal! Innovatív keféje tökéletesen szétválasztja és kiemeli a pillákat. Az eredmény lenyűgöző, 10 órán át tartó térfogat, anélkül, hogy potyogna, vagy a szem alatt sötét foltok jelennének meg.

Tulajdonságai:

  • már az első rétegben maximális térfogatot kölcsönöz a szempillának
  • színe intenzív, és akár 10 órán át tartós
  • a hajlékony kefe tökéletesen választja szét és emeli ki a pillákat
  • a kefe kúpos hegye a szemzug finom pilláinak sminkelését is lehetővé teszi
  • érzékeny szeműek és kontaktlencse-viselők számára is alkalmas

Alkalmazása:
Helyezze a kefét a lehető legközelebb a szempilla-gyökerekhez, és teljes hosszukban, a gyökerektől egészen a végekig fésülje át a pillákat. Mind a felső, mind az alsó szempillára alkalmazza.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Mascara Volume Supreme Mascara