ArtdecoVolume Sensation Mascara szempillaspirál a dús pillákért

1×
Artdeco Volume Sensation Mascara szempillaspirál a dús pillákért
Artdeco Volume Sensation Mascara szempillaspirál a dús pillákért
Spóroljon
5 008Ft

Spóroljon 29%
árnyalat 2074.1 15 ml
3 530Ft

23 533,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: ART2005 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 09. 28.

Leírás Artdeco Volume Sensation Mascara
Tulajdonságok

Az Artdeco Volume Sensation Mascara szempillaspirál a dús pillákért kiemeli szemeit bármilyen sminkben. Nagy kefefeje maximális volument kölcsönöz szempilláinak, és a legapróbb szempillákat is bevonja intenzíven pigmentált, fekete árnyalatával. A drámaibb hatás elérése érdekében akár rétegezheti is a szempillaspirált.

Tulajdonságok:

  • nagyméretű kefefej a maximális fedés érdekében
  • jelentős mértékben sűríti a szempillákat
  • kiemeli szemeit bármilyen sminkben
  • intenzíven pigmentált fekete szín
  • növeli a szempillák hosszúságát

Összetétel:

  • carnauba viasz - táplálja a szempillákat

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövektől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Volume Sensation Mascara1