Artdeco Eye Makeup Removerszemlemosó

Artdeco Eye Makeup Remover szemlemosó
Artdeco Eye Makeup Remover szemlemosó
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
4 003Ft

Spóroljon 10%
125 ml
3 600Ft

Kód: ART1547 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Artdeco Eye Makeup Remover termékleírás
Tulajdonságok

Az Artdeco szemlemosó gyengéden és hatékonyan távolítja el a szemsminket, tisztítja a bőrt, és a sminkelés során szükségessé váló kisebb javítások esetén is segítséget jelent.

Tulajdonságai:

  • bármilyen szemsminket kímélően és gondosan távolít el
  • hidratálja és nyugtatja a szemkörnyéki bőrt
  • nem hagy az arcbőrön maga után kellemetlen, zsíros filmet
  • érzékeny szem esetén is használható

Összetétele:

  • panthenol – fokozza a szempillák rugalmasságát
  • búzavirág-kivonat

Alkalmazása:
Vigye fel a szemlemosót egy vattapamacsra, csukja be a szemét, és gyengéden törölje le a pamaccsal. Addig folytassa a lemosást, amíg el nem távolítja az összes sminket.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Eye Makeup Remover