Skip to main content

ARTDECOEye Makeup Remover szemlemosó

ARTDECO Eye Makeup Remover szemlemosó
ARTDECO Eye Makeup Remover szemlemosó
Spóroljon
4 003Ft

Spóroljon 10%
125 ml
3 600Ft

Raktáron | 2 880,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ART1547
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Az Artdeco szemlemosó gyengéden és hatékonyan távolítja el a szemsminket, tisztítja a bőrt, és a sminkelés során szükségessé váló kisebb javítások esetén is segítséget jelent.

Tulajdonságai:

  • bármilyen szemsminket kímélően és gondosan távolít el
  • hidratálja és nyugtatja a szemkörnyéki bőrt
  • nem hagy az arcbőrön maga után kellemetlen, zsíros filmet
  • érzékeny szem esetén is használható

Összetétele:

  • panthenol – fokozza a szempillák rugalmasságát
  • búzavirág-kivonat

Alkalmazása:
Vigye fel a szemlemosót egy vattapamacsra, csukja be a szemét, és gyengéden törölje le a pamaccsal. Addig folytassa a lemosást, amíg el nem távolítja az összes sminket.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.