Artdeco Majestic Beauty

arcpirosító

Artdeco Majestic Beauty arcpirosító
Artdeco Majestic Beauty arcpirosító
árnyalat 330.37 Princess Lilly 5 g

Kód: ART2827 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Artdeco Majestic Beauty
árnyalat 330.37 Princess Lilly 5 g

Artdeco Majestic Beauty termékleírás

A kiváló minőségű Artdeco Majestic Beauty arcpirosító egészséges, üde és természetes megjelenést ad az arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • sokáig kitart
  • természetes hatású arcpírt hoz létre
  • textúrája finom és kellemesen lágy

Használata:
Vigye fel az arcára a széles ecset segítségével és satírozza el.

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.