Artdeco Lip Liner Invisible Lip Contour

szájceruza

Artdeco Lip Liner Invisible Lip Contour szájceruza
Artdeco Lip Liner Invisible Lip Contour szájceruza
Artdeco Lip Liner Invisible Lip Contour szájceruza
1 950Ft
Kedvezmény 24%
árnyalat 1710.1 0,3 g
1 490Ft

Kód: ART1470 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 18., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 18., csütörtök
Artdeco Lip Liner Invisible Lip Contour
árnyalat 1710.1 0,3 g | 1 490Ft

Artdeco Lip Liner Invisible Lip Contour kozmetika leírása

A kiváló minőségű Artdeco Lip Liner Invisible Lip Contour ajakceruza meggátolja a rúzs kellemetlen elmosódását és segítségével tökéletes ajkakat formálhat.

Tulajdonságok:

  • hidratálja az ajkakat
  • meggátolja a rúzs ajkakon kívülre mosódását

Használata:
Rajzolja meg a ceruzával az ajkak körvonalát, majd vigye fel az ajakrúzst vagy az ajakfényt.

Tulajdonságok

Szín
átlátszó
Vízálló
nem

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.