Artdeco Magic Fix

rúzs fixáló

4×
Artdeco Magic Fix rúzs fixáló
Artdeco Magic Fix rúzs fixáló
Akció
5 ml
3 490Ft

Kód: ART1855 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Artdeco Magic Fix
5 ml | 3 490Ft

Artdeco Magic Fix termékleírás

Az Artdeco Magic Fix egy olyan varázslatos segédeszköz, mely bármilyen rúzst láthatatlan pajzzsal véd. Meggátolja, hogy az nyomot hagyjon a poháron, kendőn vagy a blúz gallérján, és biztosítja a hosszú tartását.

Tulajdonságai:

  • az ajkakra zárja a festéket, meggátolja annak elkenődését és lekopását
  • minden fajta rúzst fixál, biztosítja annak egész napos tartását
  • leolvadhatatlanná és vízállóvá teszi a rúzst
  • táplálja és nyugtatja az ajkak bőrét

Összetétele:

  • bergamottolaj – aromája virágos-gyümölcsös és relaxációs hatású
  • levendulaolaj – tápláló és nyugtató hatású

Alkalmazása:
Kontúrozza az ajkait, vigye fel a rúzst, és szárítsa meg kissé az ajkait kozmetikai kendővel. Ezután vigye fel az applikátor ecsettel egy mozdulattal a felső ajkára majd az alsó ajkára a fixálót. Ezután nyitott szájjal hagyja megszáradni, és végül a nyelvével nedvesítse meg kissé az ajkait.
Amennyiben nagyon zsíros rúzst használ, úgy ismételje meg a felvitelt.

Tulajdonságok

Szín
színtelen
Vízálló
vízálló

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.