Artdeco Magic Fixrúzs fixáló

7×
Artdeco Magic Fix rúzs fixáló
Artdeco Magic Fix rúzs fixáló
Spóroljon
4 338Ft

Spóroljon 21%
5 ml
3 440Ft

Kód: ART1855 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Artdeco termékeket legalább 8 700 Ft értékben, és megajándékozzuk egy kozmetikai táskával, illetve egy Color Booster Lip Balm ajakbalzsammal, amely kiemeli az ajkak természetes színét.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Artdeco Magic Fix termékleírás
Tulajdonságok

Az Artdeco Magic Fix egy olyan varázslatos segédeszköz, mely bármilyen rúzst láthatatlan pajzzsal véd. Meggátolja, hogy az nyomot hagyjon a poháron, kendőn vagy a blúz gallérján, és biztosítja a hosszú tartását.

Tulajdonságai:

  • az ajkakra zárja a festéket, meggátolja annak elkenődését és lekopását
  • minden fajta rúzst fixál, biztosítja annak egész napos tartását
  • leolvadhatatlanná és vízállóvá teszi a rúzst
  • táplálja és nyugtatja az ajkak bőrét

Összetétele:

  • bergamottolaj – aromája virágos-gyümölcsös és relaxációs hatású
  • levendulaolaj – tápláló és nyugtató hatású

Alkalmazása:
Kontúrozza az ajkait, vigye fel a rúzst, és szárítsa meg kissé az ajkait kozmetikai kendővel. Ezután vigye fel az applikátor ecsettel egy mozdulattal a felső ajkára majd az alsó ajkára a fixálót. Ezután nyitott szájjal hagyja megszáradni, és végül a nyelvével nedvesítse meg kissé az ajkait.
Amennyiben nagyon zsíros rúzst használ, úgy ismételje meg a felvitelt.

Tulajdonságok

Árnyalat
átlátszó
Hatás
vízállóság

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Magic Fix7