Artdeco Hydra Make-up Moussehidratáló habos make-up

Artdeco Hydra Make-up Mousse hidratáló habos make-up
Artdeco Hydra Make-up Mousse hidratáló habos make-up
Ingyenes kiszállítás
Kiárusítás
árnyalat 4821.5 Cappuccino Cream 20 ml
6350Ft

Kód: ART3395 | 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 04. 02.
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap csütörtök 2020. 04. 02.

Artdeco Hydra Make-up Mousse termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Artdeco Hydra Make-up Mousse alapozó egységesíti az arcbőre színárnyalatát és elfedi az apróbb hibáit.

Tulajdonságok:

  • hidratál
  • egységesíti az arcbőr színárnyalatait
  • matt hatást ad az arcbőrnek

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Alacsony
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Hatás
hidratáló

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Hydra Make-up Mousse