Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo szemhéjfesték ceruza

1×
Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo szemhéjfesték ceruza
Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo szemhéjfesték ceruza
Spóroljon
4 003Ft

Spóroljon 10%
árnyalat 16 1.4 g
3 600Ft

3 600,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ART2932 | Raktáron
1
Csomagküldő – átvevőhely
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo
Tulajdonságok

Az Artdeco High Performance vízálló szemfesték ceruzák nem csak utazáskor tökéletesek, de mindenütt, ahol elvárt a nagyobb teljesítmény, vagy nedves a környezet. Kényeztesse magát kompromisszumok nélküli, tökéletes sminkkel.

Tulajdonságai:

  • könnyen ellenállnak a megterhelő körülményeknek, víz- és dörzsölésállóak
  • a smink akár 16 órán át hibátlanul tart
  • krémes textúrájának köszönhetően könnyen felhordható
  • ceruza formájú kiszerelése praktikus és egyszerűen használható
  • érzékeny szem, valamint kontaktlencse viselése esetén is használható

Alkalmazása:
Vigye fel a szemhéjfestéket a szemhéjára, és árnyékolja, még mielőtt az megszáradna. Használat után soha ne felejtse el visszatenni rá a kupakot, és szükség esetén hegyezze meg az Artdeco faragóval.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Hatás
vízállóság

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo1