ArtdecoBronzing Powder Compact Full bronzosító púder

Artdeco Bronzing Powder Compact Full bronzosító púder
Artdeco Bronzing Powder Compact Full bronzosító púder
árnyalat 50 Almond 10 g

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ART3121

Az Artdeco Hello Sunshine kompakt bronzosító púder a bőr valóban természetes napbarnított hatásához sötétebb és világosabb színárnyalatokat kombinál.

Tulajdonságai:

  • kiemeli az arc kontúrját, és napbarnított hatást hoz létre
  • selymes textúrájának köszönhetően tökéletesen rátapad a bőrre
  • természetes, visszafogott megjelenést biztosít
  • csomagolása praktikus tükröt is tartalmaz

Alkalmazása:
Az arc kontúrjainak kiemeléséhez vigye fel ecsettel az arccsontjára, a homloka és az orra széle mentén. Napbarnított hatás eléréséhez szórja be a púderrel az egész arcát. A két árnyalat külön-külön is használható, vagy egyedülálló árnyalat eléréséhez akár össze is keverhető egymással.

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.