Artdeco Glossy Lip Volumizerajakfény a dús hatásért

1×
Artdeco Glossy Lip Volumizer ajakfény a dús hatásért
Artdeco Glossy Lip Volumizer ajakfény a dús hatásért
árnyalat 1930 Cool Nude 6 ml

Kód: ART2835 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Bármilyen 15 000 Ft feletti vásárláshoz egy 125 ml-es kéztisztító gélt adunk ajándékba.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Artdeco Glossy Lip Volumizer termékleírás
Tulajdonságok

A dús ajkakat eredményező Artdeco Glossy Lip Volumizer ajakfény optikailag dúsabbá teszi az ajkait, csábító fényt, kellemes lágyságot és simaságot kölcsönöz nekik.

Tulajdonságai:

  • táplálja és ápolja az ajkakat
  • dússá és fényessé teszi az ajkakat
  • vastag réteget képez az ajkakon, és nem ragad
  • finom, friss menta- és vaníliaillata van
  • textúrája kellemesen krémes

Összetétele:

  • hialuronsav – hidratáltan tartja az ajkakat
  • mangóvaj – biztosítja a bőr táplálását

Alkalmazása:
Vigye fel egyenletesen az ajkaira. Dúsabb és fényesebb hatás eléréséhez több réteget hordjon fel.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Hatóanyag
hialuronsav
Hatás
fényes, nagyító

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Glossy Lip Volumizer1