ArtdecoGlamour Gloss ajakfény

1×
Artdeco Glamour Gloss ajakfény
Artdeco Glamour Gloss ajakfény
Spóroljon
4 338Ft

Spóroljon 10%
árnyalat 198.25 5 ml
3 900Ft

78 000,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ART03814 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Artdeco Glamour Gloss
Tulajdonságok

Az Artdeco Glamour Gloss ajakfény elegáns csillogást ad az ajkainak, és a szürke hétköznapokon is ragyogóvá teszi mosolyát.

Tulajdonságai:

  • elegáns színt és magas fényt kölcsönöz az ajkaknak
  • biztosítja a szükséges hidratálást, és nem teszi ragacsossá az ajkakat
  • optikailag nagyobbá és teltebbé teszi az ajkakat
  • praktikus applikátora garantálja a könnyű felhordását

Alkalmazása:
Hordja fel az applikátorral egyenletesen az ajkára. Mindig középről a szája sarkai felé haladva hordja fel. A nap folyamán bármikor, szükség szerint ismételje meg a felvitelt.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Hatás
fényes

Artdeco a márkáról

Az Artdeco márkát 1985-ben alapították, a szépség iránti szeretet inspirálta kozmetikai termékek készítésének elképzelésével. Az Artdeco márkát szinte azonnal Németország vezető kozmetikai márkái közé emelte az új trendek iránti fokozott érdeklődése, akárcsak a minden nő számára elérhető, kiváló minőségű termékei. Napjainkban az Artdeco kozmetika már a világ több mint 78 országában ismert és elismert.

Az Artdeco is tudja, hogy minden nő egyedi. Minden hölgynek saját stílusa és preferenciája van a szépségük hangsúlyozására. Az Artdeco kozmetika fejet hajt az egyediség előtt, és termékei sokszínűségével lehetőséget teremt arra, hogy a nők pontosan a saját ízlésük szerint emeljék ki szépségüket.

A széles színválaszték, a számtalan különleges termék és az egyedi színskála összeállításának lehetősége garantálja a legteljesebb, mégis személyre szabott kozmetikai élményt. Próbálja ki az Artdeco márka sminkjét, amely szinte játszva válik a legkülönlegesebb márkák alternatívájává, és tapasztalja meg, hogy a minőségi termékeknek nem kell mindig elérhetetlennek lenniük.

Értékelés Artdeco Glamour Gloss1